Souk & Co Festival

JWO Quartertone Guitar Trio & Friends

14 Sep 2019 Amsterdam Nieuw-West, NL Free

Details

Time : 12:00 - 22:00
Venue : Souk&Co Festival: banks of the Sloterplas
Address : t/o Meer en Vaart 300
Zip : 1068 LE
Contact Email : info@soukenco.nl
Contact Website : https://soukenco.nl/lineup/

FESTIVAL INFO

Op zaterdag 14 september 2019 is het feest in Amsterdam Nieuw-West!
SOUK&CO FESTIVAL 2019
Het cultureel foodfestival Souk&co is back in town op de mooiste plek in Amsterdam Nieuw- West, aan de oever van de Sloterplas. Het festival biedt u een volle dag aan vertier voor het hele gezin! Men kan genieten van de verschillende wereldkeukens bij de ondernemers van de foodtrucks én een breed muzikaal programma in samenwerking met Paradiso en de Grote Prijs van Nederland. Daarnaast struint men door de souk terwijl de allerkleinsten genieten van een rijk gevuld kinderprogramma. Inhoud mag natuurlijk niet ontbreken en vindt u in de theatertent. Ook aan de sporters is gedacht, deze kunnen zich uitleven op onze sport en vrijetijdsmarkt.
Een wereld van samensmelting waar creativiteit, diversiteit, gastvrijheid en tolerantie elkaar ontmoeten. Souk en co is het beste recept voor een heerlijk lange dag aan de plas.
ETEN
Culturele en culinaire genieters kunnen hun geluk niet op zaterdag 14 september. Ruik de kruidige geuren op het foodplein waar diverse foodtrucks en lokale ondernemers van de souk u met hun stands allerlei lekkers kunnen aanbieden. Waan u in een andere wereld waar al uw zintuigen geprikkeld worden.
MUZIEK
Een volle dag lang muziek van popgroepen,singer-songwriters, rappers, latin singers en vele andere acts. Ga met ons mee langs alle windstreken voor een multiculturele mix van nationale en internationale acts. Een tipje van de sluier…Samora, Lowland latinas bigband, Joe Bailar en nog veel meer. Hoor de Afrikaanse trommels en dans mee op de beats van de dj’s.
Op de souk kunt u lokale en wereldse goederen vinden zoals kleding, lampen, kaarsen, tassen en sieraden.
KIDS
Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen op het Souk en co festival. Klimmen en klauteren op het klimrek of de klimrots, springen op het luchtkasteel, schminken, op ons kidseiland is genoeg te beleven!
Theater
 Het Souk en co festival biedt naast het foodplein, de souk en entertainment ook verdieping en inhoud. Nieuwsgierig? Wij ontmoeten u graag in de theatertent.
SPORT EN VRIJETIJDSMARKT
U bent tussen 12 en 17u bent u van harte welkom op ons sportgedeelte waar u spetterende optredens kunt zien, demonstraties en sport clinics kunt volgen. U kunt hier terecht voor informatie over sport en bewegen, sportaanbieders en organisaties bij u in de buurt.
Het Souk en Co festival is mede mogelijk gemaakt door Stadsdeel Nieuw West
Datum: zaterdag 14 september 2019 Tijd: 12.00-22.00u Info/mail: info@soukenco.nl
Het evenement vind plaats in Amsterdam Nieuw-West aan de oever van Meer en Vaart(Sloterplas) tegen over theater De Meervaart
Tot ziens bij Souk&Co!
Show your tribe and let’s unite!
Check de site voor meer info, en de laatste ontwikkelingen volgt u natuurlijk ook op onze facebook pagina.
Facebook:https://www.facebook.com/Soukco-festival-341129356397687/

Website:www.soukenco.nl

Tot ziens bij Souk&Co!