Nederlands Blazers Ensemble featuring Farid Ghannam en JWO

Nederlands Blazers Ensemble featuring Farid Ghannam & JWO

10 Jun 2019 Den Haag, NL

Details


Venue : Zuiderstrand Theater
Address : Houtrustweg 505
Zip : 2583 WB
Phone : +31-70 88 00 333
Contact Email : kassa@zuiderstrandtheater.nl
Contact Website : https://www.zuiderstrandtheater.nl/programma/?maand=2019-06&p=1#modal=/programma/4644/Nederlands_Blazers_Ensemble/Anywhere_The_Wind_Blows_muziek_uit_alle_windstreken/

Op zondag 9 en maandag 10 juni 2019 gaat een lang gekoesterde droom in vervulling van het Nederlands Blazers Ensemble! In samenwerking met het Zuiderstrandtheater in Den Haag gaat het eerste NBE-festival het daglicht zien: Anywhere The Wind Blows.

Bedacht en gespeeld door NBE samen met geweldige artiesten van heinde en verre. Een feest van veelkleurige, melancholische en verrassende klanken. Over hier en daar, over heimwee en thuis, over komen en gaan, over vroeger en nu en over wat de toekomst brengen zal: hopelijk meer vertrouwen in het vreemde en verwondering over het vertrouwde.

Anywhere The Wind Blows is een festival inclusief muziek én publiek uit alle windstreken. Inclusief sterren van wereldklasse en de blazers van het NBE. Inclusief een kleurrijke mix van klanken, beelden, geuren en smaken. Inclusief 7 podia, films en foodtrucks van overal. Waar je samen zingt, danst, proeft, lacht, viert, beleeft en… geniet! Van het beste, leukste en lekkerste van heinde en verre. Met je vrienden, familie en je buren. Met open oren en armen. Dus kom lekker aanwaaien & uitblazen!

Met o.a. Agraf, Kalben, Driss El Maloumi, Hasna El Bacharia, Souad Asla & Lemma.